Total Pageviews

Thursday, February 3, 2011

sayang.... wo ai ni....

dah lame aku x update blog ni.. rindu plak kat blog aku ni... huhu.. aku rase tajuk entri aku kali ni blh mengejutkan orang... (yeke?) xtau la kan aku rase je.. haha
aku terase nk jd jiwang lak arini.. hak3.. spe nk bace, bace je r.. sape xnk bace sudah.. huhu..

aku xnk tulis pnjg2 sbnrnye.. cme aku nk ckp kt org 2 yg aku syg sgt kt die... wo ai  ni...
kpd org itu, harap2 kte dpt bsme2 smpai ble2 ek... kpd yg bace ni doa2kn la kami bahagie ek.. haha
ini je kot aku nk tulis.. hahaha.

lg skali aku nk ckp kpd org itu "i love u so much!!!" =)

4 comments: